www.bypias.com

www.bypias.com

16. tammikuuta 2011

Blogin KIRPPIS, osa 11...


Pellavan sävyjä!


Kahvi ja Teepurkit, hinta yht. 20,-. Nämä kaverukset ovat luonnonvalkoiset peltipurkit, joissa tummanruskealla teksti. Kuin uudet mutta kahvipurkissa pieni naarmu kuten alhaalla vasemmalla kuvassa näkyy. Koot 16x13cm ja 13x12cm.



Pitsipeitto kalastajalangasta, hinta 50,-. Näitä ihania pitsipeittoja olen keräillyt elämäni aikana jo useampia, ei vaan kaikkia tarvi! Peite on vanha ja ihmekumma ehjä, tahrojakaan ei juuri näy. Todella painava on tämä peite, sävy pellavainen luonnonvalkoinen. Sänkymme kuvassa on 160cm ja sopii nippanappa.



Raidalliset Tyynynpäälliset 2 kpl, hinta 8,- kpl. Raikkaat, raidalliset tyynynpäälliset voidaan postittaa kirjeenä, postim. 4,50. Musta, harmaa, pellava, luonnonvalkoiset raidat. Koko 50x50cm. Siis sisätyyny ei kuulu mukaan. Olleet käytössä, mutta siistit ja pestyt.


MYYTY! Neuletakki, hinta 37,-. Tämä ihana neuletakki oli Indiskasta "pakkosaada" hankinta ovh. 79,-  mutta käyttöaste jäi vähiin ja ei muuta kuin kiertoon. Roikkunut lähinnä koristeena kaapinovessa...Koko M. Kuva ei tee oikeutta, malli kapenee hieman vyötäröltä ja neuleessa kauniita yksityiskohtia. Sävy on harmahtavan vaalea. Ihana esim. saappaiden kanssa! Ei kutita herkkää ihoa, pituus minulla melkein polveen (155cm kirppistäti).

Tässäpä näitä! Vastailenpa välillä s-postiin ja sitten vielä muutama tuote...Terkkusin, PIA

3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Tahtoisin tämän neuletakin!
Ja myös tuon mustan topin jos on vielä vapaana.

Tinis vita hem kirjoitti...

Hei
Olen kiinnostunut Jeanne d'Arc livingin mekosta, jos se on vielä myymättä.

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!

Anne: sinulle siis neuletakki ja toppi, jatkamme s-postilla! Tini: voih, mekko ehti mennä jo...

Terkuin,PIA