www.bypias.com

www.bypias.com

17. elokuuta 2012

SYKSYN UUTTA, MAROON!

PELLAVAHUIVI BY PIA`S, 49,-

En malttanut enää olla esittelemättä teille tätä ihanaa uutuutta! Sillä siirryin hieman aiemmin huivi-lookkiin kuin helteellä osaisi odottaa...nimittäin kurkkukipu ja nuhakuume on tällä hetkellä päällä. Anyway, olen tuskin malttanut nukkua kun mielessäni on kummitellut pellava-huivi versiot siitä lähtien kun sain tämän unelma-sävyisen ohuen pellavakankaan käsiini! MAROOON, on sävy nimi...sellainen harmaan ja latte-ruskean sekoitus, IHANA!


TUUBIHUIVI, PELLAVAA BY PIA`S 39,-

Huivimallisto BY PIA`S ja ihanaa 100% pellavaa! Löytyy kaksi huivimallia: ylimmässä kuvassa pitkä Vintage-tyylinen rimsuhuivi, loivasti kolmion mallinen jonka saa kiedottua reilusti kaulaan tai pidettyä olkapäillä. Hinta 49,-
Sitten simppelimpi tuubihuivi, jonka saat löysästi kiedottua kaulaan kerran tai kaksi, hinta 39,-.



Päivitän pian huivit katalogi-blogiini http://www.bypias.blogspot.com




Aamulla lähden ajamaan kohti Vanhan-Vanton maatilapuotia, jossa kokoontuu huikea joukko sisustus-kirppismyyjiä kera ihanan Lifestyle-Puodin. Olen paikalla esittelemässä BY PIA`S Pellava-vaatteita, joita rekeissä siellä Vantolla kiva valikoima jatkossakin! Toivotaan, että yön aikana tapahtuisi jokin ihmeparantuminen ja käheä nuha-ääni tästä väistyisi. Vanton markkinoiden jälkeen ilmoitan seuraavan viikonlopun markkinoista täällä Espoossa ihanassa kartanomiljöössä!

Terkkusin, PIA

Ei kommentteja: