www.bypias.com

www.bypias.com

29. marraskuuta 2012

BY PIA´S VERKKOKAUPPA AVATTU!


Näiden ihanien kuvien saattelemana voin julistaa verkkokaupan avatuksi! Kauppaan pääset klikkaamalla oikealta ylhäältä, ja täältä...



Avajaisten kunniaksi on Facebookissa ARVONTA, jossa voit voittaa 150,- lahjakortin BY PIA´S Verkkokauppaan. Toinen ARVONTA on käynnissä MrsJonesin kotona-blogissa, jossa voit voittaa ihanan tähtityynyn toivomissasi väreissä, blogiin pääset klikkaamalla oikealta alhaalta blogilistasta!



Verkkokauppa on auennut ensin kotimaisille tilaajille ja myöhemmin myös ulkomaille! Toimitamme kuitenkin tälläkin hetkellä mm. Eurooppaan. Maksutapa-vaihtoehtoihin liittyy loppuviikosta myös Klarna, monille teistä tuttu Laskulla-palvelu!



Malliston kuvaukset tehtiin Helsingissä ihanan Sisustusliike Piirongin tiloissa, paksujen Balderin talon seinien suojissa...



Ihana markkinaviikonloppu tulossa ja luntakin? BY PIA´S pellavavaatteet ja kodin tekstiilit Kartanon Joulutorilla Leppävaarassa Sisustusliike Cafe Latte Spiritin punaisessa torpassa. Siellä oikein kunnon wanhanajan Joulutunnelma! Ompelijat valmistivat herkullisen punaisia pellavatunikoita ja tunikatoppeja, mekkoja Joulu-asuiksi, kyläreissuille ja emännille...TERVETULOA!


Terkuin, PIA

4 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Onnea Pia, verkkokauppa näyttää upealta!

sari kirjoitti...

Kiitos!Ensimmäinen tilaus korkattu heti eilen ja on jo käsittelyssä näemmä.Onnea,menestystä verkkokaupalle ja lunta(ei liikaa!)ja kynttilänvaloa joulunodotukseen!

Nuppu Home kirjoitti...

Onnea Pia!

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Naiset!
Kiitos ihanista kommenteistanne, täällä pakerretaan öin ja päivin, huh!
Terkuin, PIA