www.bypias.com

www.bypias.com

14. marraskuuta 2012

PUNAINEN PELLAVA...BY PIA´S


Pieni punainen hetki...ihania tunikoita, jakkuja ja mekkoja valmistuu puolukanpunaisesta pellavasta kovaa kyytiä ja tuo kangas loppuu jo hyvissä ajoin ennen Joulua!



Olen niin onnellinen tästä mallistosta, joka jatkaa kulkuaa kohti ensi kevättä! BY PIA´S tuotemerkki on kotimainen ja taitavat ompelijat valmistavat rakkaudella joka päivä pellava-asuja, joiden laatu on ateljee-tasoa ja pellavan valitsen sekä tarkistan itse tehtaalta.




Kaksi eri tunikamallia; musta suora tunika, joka levenee hiukan. Tunikoissa on tästä lähtien AINA taskut, hinnat alkaen 79,- (S/M/L) XL-XXXL +10,- per koko. Olkapäissä säädettävät olkaimet, joissa nyörit ja nappi.



Lyhyt tunika, joka on voimakkaasti A-linjainen. Tunikat löytyvät tällä hetkellä väreissä musta, valkoinen, punainen, pellava, ruskea. Valmistamme tunikoita ja kaikkia pellavavaatteita kaikissa kokoluokissa, kysy rohkeasti ja tilaa s-postilla! Mittaa rinnanympäryksesi ja ilmoita vaatekokosi, laitamme tilausvahvistuksen ja maksutiedot s-postitse. Verkkokauppa www.linenbypias.fi aukeaa marraskuun aikana!



Kuvassa ihana Merja, jonka tulette näkemään valtakunnallisessa lehdessä lähipäivinä...aiheenaan Joulu-askartelut by Kasperiina!



Lisää kuvia, malleja ja hintoja löydät klikkaamalla oikealta yläreunasta toiseen kuvasto-blogiini!
Mikäli haluat ihanan punaisen asun Jouluun, toimi nopeasti sillä sesonkivärejä valmistetaan aina rajoitetusti niin kauan kunnes kangas loppuu!




Sitten Jakku hiukan hoikemman mallin yllä!


Halauksin, PIA

HALUAN JAKAA KANSSANNE TÄMÄN TIINAN PALAUTTEEN, JOKA LÄMMITTÄÄ MIELTÄNI ERITYISESTI, KIITOS TIINA JA MUUTKIN KANNUSTAJAT!

"Voi Pia ja sun huippupellavaiset! Siis oikeesti, niistä on tullut mulle toinen iho, mulla on nyt kolme joten ei tarvi yhtä pitää puhki ja saa pasaistakin käytön välillä;) Epäilen vahvasti, että kohta lähtee taas tilaus...


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ovatkaan nuo kivat kenkäsi? :) Ihastuin!

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Keskeneräinen! Kengät ovat Caloun bootsit, minulla niitä myynnissä...kurkkaa http//:www.bypias.blogspot.com. T. PIA

Maarit kirjoitti...

Heippa,
Kauniita naisia kuvissa ja ihana kuvauspaikka!
Maarit :-)

Enya kirjoitti...

Upea tuo uusi punainen väri!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Pia, kauniisti kirjoitettu :)

maiju kirjoitti...

Upeita tunikoita ja näyttää NIIN kauniilta mallin päällä. Voisin kuvitella ne myös itseni päällä ;)

Tiina kirjoitti...

Voi Pia ja sun huippupellavaiset<3 Siis oikeesti,niistä on tullut mulle toinen iho!mulla on nyt kolme joten ei tarvi yhtä pitää puhki ja saa pesaistakin käytön välillä;)Epäilen vahvasti,että kohta lähtee taas tilaus...

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Naiset!
Kiitos ihanista kommenteista ja kannustuksista, niitä tarvitaan! Ja Tiina: saanen julkaista kommenttisi blogissa, sydäntäni lämmittää todella sillä haluan suunnitella ihanuuksia teille kaikille naisille joista nautin myös itse ja mikä upeinta, tiedän että olette saaneet kokorahalla käyttöön ihania vaatteita! Terkuin, PIA