www.bypias.com

www.bypias.com

23. joulukuuta 2012

TOHVELEITA JA PELLAVAA!


Onnistuin jälleen tänä vuonna tavoitteessani olla menemättä suuriin kauppakeskuksiin Jouluostoksille ja niinpä tälläkin kertaa lahjat hankittiin pikkukaupoista. Periaatteenani on myös tukea suomalaista pienyrittäjyyttä joka on enää harvinainen, sukupuuttoon katoava laji. Arvatenkin itselleni löytyi jo hyvissäajoin ennen Joulua pari ihanaa "lahjaa"...kuten nämä Cinnamon-merkkiset huopatossut Ebba`s Lifestyle-Putiikista Porvoosta. Pitkät ylipolven villasukat Odd Mollyn, Bimbosta Tammisaaresta.


Joulu saapui kotiimme hyvin myöhään tänä vuonna, sillä uusi ja vain vajaa kuukausi sitten avattu verkkokauppa linenbypias.fi pitää minut kiireisenä aamusta iltaan. Viimeisellä jouluviikolla otimme vastaan ompelimosta uudet erät vaatteita. Ja olin kuin lapsi jouluna keskellä ihanaa, kovasti rakastamaani pellavaa. Ukkospilven sinertävän sävyinen HARMAA on uusi tulokas ja oli ihana nähdä ensimmäiset vaatteet ommeltuna tuossa sävyssä...




Verkkokauppaan ilmestyy nämä vaatteet ihan pian Joulun jälkeen tilattavaksi. Kotona puuhastelen keittiössä pellavamekossa ja luulen, että tämä harmaa on suosikkini tällä hetkellä. Sopii ihanasti pellavan kanssa sekä valkoisen ja mustan...




Olen viihtynyt pellavahameessa viime päivinä, sen rimssut lämmittävät kivasti polvia ja helmat näkyvät sopivasti villakangastakin alta. Tämä hame on NIIN käytännöllinen ja kaunis, sen on ylhäältä pepusta ja reisistä kapeasti istuva ja rimssut vasta alaosassa. Näinollen se ei levennä yhtään väärästä paikasta...Tässä hame, joka kestää vuosia! Katso käsityön laatua! Ja puhumattakaan kesällä sandaalien tai korkkarien kanssa...Hame on erittäin kaunis harmaana, löytyy myös musta ja pellava ja sitten kevääksi valkoinen, huoh!





Kuusi koristeltiin tänä vuonna lasitetulle terassillemme, josta se valaisee huurteisten ikkunoiden takaa. Isot poikamme ottavat Joulun jo rennosti ja niin mekin...on aika tavata ystäviä, olla yhdessä, herkutella ja nauttia Joulun rauhasta!



Jouluterveisin, PIA ja BY PIA´S tiimi

3 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Kiitos Pia ihanista pellavavaatteista!
Mukavaa Joulua sinulle ja perheellesi :)

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Anni!
Kiitos sinullekin ihanista kommenteistasi ja käynnistäsi Ystävämyynnissä! Rauhaisaa Joulua! T. PIA

bellagio kirjoitti...

Hei, nettikaupassa on pellavahame ja salsahame, onko niillä jotain eroa?
Yt Päivi