www.bypias.com

www.bypias.com

10. helmikuuta 2013

FABULOUS! LONG LINEN SKIRT BY PIA´S


































Kurkkaus kevään ja kesän ihanimpaan, pitkään pellavahameeseen! Pitkää pellavahametta oli jo pitkään toivottu ja luomisen tuska oli vaiheessa kun kaikki loksahti, asiakkaallani Mirkalla oli tähän loistava kriteerini yhteen kiteyttävä ehdotus, kiitos M! Eli, pitkän pellavahameen BY PIA´S pitää olla 1). Mukava päällä 2). Ei missään nimessä peppua ja lantiota leventävä 3). Sellainen mihin vain "sujahdetaan", ei vetoketjuja jne. 4). On sovittava yhteen malliston yläosien kanssa 5). JUJUA on löydyttävä! 6).Juhlaan ja arkeen soveltuva.



































Eli tällainen sykähdyttävän naisellinen ja jopa seksikäskin tarvittaessa! Hyväksynnän näille kriteereille sain jopa mieheltäni, joka otti kuvat minusta...



































Voin vain kuvitella itseni ensi kesänä puukenkä-Calout tai varvassandaalit jalassa viipottamassa helmat hulmuten...ja pikkujakku päällä. Olen lyhyt ja L-kokoinen n. 40 ja vaikea on ollut löytää pitkiä hameita, jotka eivät levennä lantiota tai reisiä ja kapeissa hameissa voi olla vaikea kävellä "harppoa" reippaasti. Tässä hameessa on ihanaa se, että siitä saa taas ihan mahtavan juhlahameen moniin juttuihin.



































Vyötärö-ongelma ratkaistiin parhaalla mahdollisella tavalla, eli vatsaa litistävällä Body Shape-kuminauhajutulla, joka on ompelijoiden taidonnäyte. Itselläni masu turpoaa ajoittain ja halusin, että hameen vyötärö istuu muutoksista huolimatta. Muutenkin rakastan vaatteita, joihin vain "pujahdetaan"! Hameen pituus on koossa M 82cm. Voidaan tilata myös pidemmällä helmalla ja tietysti kaikkia kokoja XS-XXXL.



































Hame tulee nyt myyntiin verkkokauppaan, kuvissa väri on vaaleanharmaa...ihana hienostunut ja puhdas harmaan sävy. Hametta voi heti tilata jo väreissä:musta,valkoinen, pellava, vaaleanharmaa. Kuvia muista väreistä ei vielä ole, mutta voit laittaa sen lisätietoihin tilauksen vaiheessa. Mittataulukko on tuotetiedoissa, itse mahduin M-kokoon ihan hyvin vaikka olen 40. Voit vielä mittaa lantiosi ja vyötärösi niin varmistamme siten oikean koon lähetyksen mittaamalla.




































PS. UUTUUS-TÄHTITUNIKATKIN PÄIVITETTY VERKKOKAUPPAAN!

Terkuin, PIA

1 kommentti:

Noona S kirjoitti...

Ihana, onpa todella nätti pellavahame ja kivan mallinen! Pellava on kyllä niin ihana materiaali :)