www.bypias.com

www.bypias.com

15. maaliskuuta 2014

BY PIA´S SUMMER COLLECTION





































Huikea kuvauspäivä ohi! Ensimmäistä kertaa luovutin kuvaushommat ammattilaisen käsiin, kuvaajana oli Camilla Hynynen http://lillakamomilla.blogspot.fi/ . Stailausassistenttina toimi Frida Hallbäck http://kotikaupunginlaidalla.blogspot.fi/. Lisää kuvia kuvauksista heidän upeissa blogeissaan. Mallina upea Donna ja minä vastasin Donnan kampauksesta sekä asukokonaisuuksista.
Fridan suloinen pihamökki 17m2 johon sulloutui vaatteet, 4 naista ja sisustusrekvisiitta, kamerajalustat jne...aikamoinen kaaos, huh! Takatalven saapuessa kesken kuvausten jäivät terassin ulkokuvat liian haasteelliseksi. Mutta eiköhän pian taas lämpene ja päästä kuvaamaan ulkonakin!

Micromodaalihuivi verkkokaupasta ja myymälästämme BY PIA´S


Valkoinen Donna-mekko ja pitsicaprit, kengät Calou BY PIA´S




































Kylmästä huolimatta, olimme virittäytyneet upeiden vaatteiden myötä kesätunnelmiin!
Donna mökkeilee kuvissa raikkaana merelliseen rannikkotyyliin denim-pellavassa yhdistettynä valkoiseen. Tähdet pellavatekstiileissä edustavat klassisen ajatonta Lifestyleä, joka näkyy toistuu sisustuksesta pukeutumiseen. 

Tähtihuivit, tyyny ja vaatteet BY PIA´S Tine K korikassi, taulu Cafe Latte Spirit 
Micromodaalihuivi BY PIA´S




































Tähtitunika Vintage Rose-värisenä, tähtihuivi ja caprit BY PIA´S






































Valkoisen pellavan lumo on henkeäsalpaava! Pitsimameluukit yhdistettynä Donna-pellavamekkoon, jonka painavat rimssut laskeutuvat ja heiluvat upeasti kävellessä. Mekon alla Rosemunden pitsipaita perhoshihoilla, ihana! Jos käsivarsia ei halua paljastaa, laittaisin Rosemunden pitsiboleron päälle. Kaikki löytyvät verkkokaupaustamme ja myymälästämme! Ihana ja uniikki Fridan tuunaama antiikkisohva luo täydellisen nostalgian kuvaan...





































Rakastan frilloja ja röyhelöitä, mutta arjessa simppelit tunikat pelastavat päiväni. Siksi BY PIA´S mallistosta tulee aina löytymään kumpaakin! Kuvausvaatteita oli mukana kymmeniä, eikä toimiville yhdistelmille meinannut tulla taas loppua...

Mustat pellavacaprit, valkoinen Basic-tunika, tähtikassi BY PIA´S



Sotkuinen nuttura, pellavamekon valkoinen pitsinen pääntie luo raikkaan kontrastin! Ah, mikä tunnelma...
Tarkkasilmäiset teistä huomaavat valkoisen hameen, jossa ihana pitsihelma. Se on uutuus, joka tulee myyntiin kesäksi!

Terkuin, PIA

Ei kommentteja: